Ingrediente crema de zahar ars:
Pentru 6 - 8 portii de crema de zahar ars: 1 l lapte
200 g zahar pudra
1 praf zahar vanilat
1 lingurita amidon sau faina
4 oua.
Pentru imbracarea formei 100 g zahar tos.
Modul de preparare a retetei:
Ouale proaspete se sparg in castron. Amestecand mereu cu mixerul se adauga pe rand zaharul, vanilia, amidonul si laptele rece. Intr-o craticioara se topesc 3 linguri de zahar. Dupa ce zaharul s-a topit se rasuceste craticioara astfel incat zaharul ars sa imbrace peretii.Dupa 10 minute se toarna compozitia in craticioara imbracata cu zahar ars. Cratita cu compozitia de crema de zahar ars se aseaza intr-un vas cu apa si se da la cuptor. Cand crema de zahar ars este gata, se rastoarna pe farfuria de servit impreuna cu sosul format. Crema de zahar ars se serveste rece.
Parteneri : www.reklama360.ro
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Comments
0 Response to 'Crema de zahar ars'
Trimiteți un comentariu