Ingrediente betisoare cu banane:
160 g faina
140 g unt sau margarina
250g zahar pudra
2 oua
2 banane
60 g nuci macinate
4 lingurite cu smantina
1 lingurita rasa bicarbonat
1 varf cutit sare
1 pachet zahar vanilat
Prepararea retetei:
Untul sau margarina se freaca cu zaharul pina devine o crema. Se adauga galbenusurile, smantana, bananele zdrobite cu furculita si se freaca in continuare 1-2 minute. Bicarbonatul se stinge cu putina zeama de lamiie sau otet si se adauga la compozitie impreuna cu faina, nucile, vanilia si sarea. Se amesteca din nou bine. La sfarsit se incorporeaza usor albusurile batute spuma tare. Se toarna compozitia intr-o tava dreptunghiulara unsa cu unt si presarata cu faina.
Se coace in cuptor, la foc potrivit, 25-30 minute. Dupa ce se raceste, prajitura se taie betisoare lungi de 6-7 cm si late de un deget care se dau prin zahar pudra.
Parteneri : www.reklama360.ro
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Comments
0 Response to 'Betisoare cu banane'
Trimiteți un comentariu