1

Ciocolata

By George on 10:53 ,
Ingrediente ciocolata:

Pentru 500 - 600 g ciocolata:
200 g zahar
150 g lapte praf
50 g unt
50 g cacao
100 ml apa
1 sticluta esenta de rom
1 - 2 plicuri zahar vanilat


Modul de preparare a retetei:
Se pune la fier apa si se dizolva zaharul. Se lasa sa fiarba 5 minute, sa se lege siropul. Intre timp punem intr-o sita laptele praf si cacaoa si le cernem impreuna, sa se amestece bine.
Se inglobeaza laptele praf si cacaoa in siropul de zahar, impreuna cu zaharul vanilat, untul si esenta de rom. Se rastoarna ciocolata rezultata intr-un vas de yena sau o tava unsa cu unt. Se indeasa cu o paleta umezita cu apa rece. Se lasa sa se raceasca apoi se da cateva ore la frigider.

Parteneri : www.reklama360.ro

Comments

0 Response to 'Ciocolata'

Trimiteți un comentariu