1

Ingrediente bezele cu cafea:

4-5 albusuri
250 g zahar pudra
2 lingurite cafea solubila

5 lingurite de toping de ciocolata











Prepararea retetei:
Albusurile se bat cu telul mixerului, pina se obtine o spuma. Se continua amestecarea, adaugand zaharul si cafeaua solubila, pana cand spuma se intareste.
Se tapeteaza o tava cu hartie alba, se unge cu un strat subtire de unt si se pun gramajoare din compozitie, de marimea unei nuci, distantate intre ele.
Se da tava la cuptor, la foc slab, pana cand se intaresc bezelele fara sa se ingalbeneasca.
Se lasa in tava sa se raceasca, bezelele se scot numai dupa ce au ajuns la temperatura camerei
La sfarsit se adauga topingul de ciocolata peste bezele,nota:-se pot face diferite modele din topingul de ciocolata.

Parteneri : www.reklama360.ro

Comments

0 Response to 'Bezele cu cafea si ciocolata'

Trimiteți un comentariu