1

Chec

By George on 10:49 ,
Ingrediente chec:

300 g faina
300 g zahar
6 oua
200 ml ulei
1 plic de zahar vanilat
1 plic praf de copt
2 linguri de cacao
1 lamaie pentru zeama si coaja






Modul de preparare a retetei:

Se separa albusurile de galbenusuri. Lamaia se rade, apoi se stoarce. Dizolvam in sucul de lamaie praful de copt.
Galbenusurile se amesteca cu uleiul apoi punem praful de copt stins cu zeama de lamaie.
Se bat albusurile spuma tare; se adauga zaharul, zaharul vanilat si 1/3 din coaja de lamaie si se bat in continuare, apoi se amesteca galbenusurile si faina, adaugata in ploaie.
Se tapeteaza tava cu margarina si faina, se aseaza 3/4 din compozitia de chec. In compozitia ramasa se pune cacaua (optional se pot adauga nuci taiate sau ciocolata data pe razatoarea mare) si se toarna peste compozitia din tava. Se da checul la cuptor 35-40 minute.

Parteneri : www.reklama360.ro

Comments

0 Response to 'Chec'

Trimiteți un comentariu